Angel Luxus Limuzin Vác

Szolgáltatásaink

A limuzinos esküvő az amiről minden menyasszony álmodik. Amikor a hosszú autóból integet az ifjú pár. Hát igen, az esküvői feldíszített limuzin elengedhetetlen része egy nívós esküvőnek. Ebben együtt utazhat az ifjú pár, a tanúk és a koszorúslányok is. A limuzinhoz díszítés is jár. Ahogyan majd a menyasszony száll ki a limuzinból, és a vendégsereg mind Őt nézi, az lesz a leírhatatlan érzés.Nálunk többet kap a pénzéért.

Limuzin lánybúcsúra

Természetes, hogy egy valamire való lánybúcsús buli nem lehet limuzin nélkül. Amikor a barátnők utoljára hajadonként viszik az éjszakába az arát, egyszeri és megismételhetetlen. Az Angel Luxuslimuzin Vác lánybúcsús szolgáltatása Vácon,a dunakanyarban és igény szerint az egész országban elérhető. Akár Budapest ,vagy az ország bárely pontja a végcél, akár egy váci cím, biztos lehet benne hogy egy élményekkel teli limuzinos utazásban lesz része. Kérjen ajánlatot most, foglalja le az időpontot és utazzon limuzinban, ahogyan szeretne

Limuzin bérlés esküvőre

A limuzin bérlés esküvőre a kényelem, a stílus, az elegancia és a praktikusság nem mindennapi keverékét hordozza. Ti lesztek végig a központban, viszont együtt utazhatnak a koszorúslányok szülők és a fotós is. Az önmagában is szép autót feldíszítjük Önnek a megfelelő színű szalagokkal, és virág dísszel. Egy limoban valóban különlegesnek érezheti magát végig az utazás alatt. Profi sofőrünk talpig egyenruhában mindent megtesz azért, hogy a Nagy Napjuk tökéletes legyen. Segít a ki be szállásnál, pezsgőt bont, ajtót nyit, figyel a részletekre.

Limuzin születésnapra

Limuzin bérlés születésnapra, névnapra, vagy évfordulójuk alkalmából is remek program. Hívja meg barátait, családját egy nagy limuzinos ünneplésre. A limuzin bérlés születésnapra lehet egy meglepetés része is. Lepje meg az ünnepeltet és élvezzék együtt, ahogy egy igazi luxuslimuzinnal szelik át a várost.A hölgyek nagyon kedvelik a limuzinos utazást, ezért a vörös rózsa is hatásosabb, ha egy gyönyörű limuzinban adja át szerelmének.Lepje meg kedvesét egy romantikus randevúval, vagy baráti társasággal bulizzanak együtt egy nagyot. Vigye el kedvesét színházba, vacsorázni, koncertre, vagy egy spontán autózásra

Limuzin szalagavatóra

Nagy feltűnést fog okozni, ha az iskola elé egy luxuslimuzin fog érkezni. Egy olyan luxuslimo ami minden tekintetet vonz. Hívja meg osztálytársait, barátait, családját egy nagy limuzinos utazásra, mert a szalagavató limuzinnal teljes. Mutassa meg mindenkinek hogy hogyan is kell bulizni stílusosan. Pezsgőzzenek, ünnepeljék meg a sikeres iskolaév végét. Bulizzanak, élvezzék ki minden pillanatát, és legyen részük egy felejthetetlen élményben!

Céges rendezvényekre limó

Rendkívüli megjelenés egy limuzinnal.Fontos tárgyalásra béreljen liimuzint.Üzleti partnereinek szeretne kedveskedni?A legjobb megoldás a limuzin.Céges rendezvények lebonyolításánál, a vendégek limuzinnal való szállításában is tudunk segíteni.